De beste zorg nu bij u in de buurt
Monseigneur C. Veermanlaan 10, 1131 KH Volendam | Tel: 06 333 63 93 5

Onze Visie

Fysiotherapie van Vlaanderen te Volendam is een praktijk die hooggeschoolde fysiotherapeuten aantrekt, beloont en behoudt. Wij zijn erop gericht u als patiënt te kunnen voorzien van de meest recente wetenschappelijke behandelmethodes. Om zo tot een effectief en spoedig herstel te komen.

Onze Filosofie

Lichamelijke klachten kunnen heel sportgerelateerd zijn maar ook kan het voorkomen dat stress, prestatiedruk of andere invloeden van binnen of buitenaf een effect op het lichaam hebben. Hierdoor ontstaat er een afwijkend patroon van wat je normaal van je lichaam kan verwachten. De fysiotherapeuten bij Fysiotherapie van Vlaanderen nemen jou als volledig mens met invloeden van binnen en buitenaf in beschouwing. Zo komen wij samen met u tot de meest effectief mogelijke behandeling om tot een doeltreffend herstel van de klachten te komen.

U heeft altijd een grote invloed op het behandelplan. Het behandelplan wordt samen met uw fysiotherapeut in samenspraak met u opgesteld. Voelt u zich daarom gerust bij onze fysiotherapeuten om uw verwachtingen te adresseren en te bespreken. 

Ons Doel

Wij zijn er op gedreven om u als patient van de hoogste zorg te kunnen voorzien. 

We are committed as primary healthcare professionals to help our clients resume their lifelong pursuit of health, fitness, and well-being.

Hoge Kwaliteit

Om u van de hoogste zorg binnen de fysiotherapie te kunnen voorzien zijn wij er op gespitst om up-to-date te zijn van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen binnen de fysiotherapie.

Patiënten Zorg

Voor vriendelijke en zorgzame hulpverleners bent u bij onze fysiotherapeuten altijd letterlijk en figuurlijk in goede handen.

Professionele Zorg

Al onze fysiotherapeuten zijn BIG geregistreerd en staan in het Centraal Kwaliteits Register (CKR) voor Fysiotherapie. Daarom stapt men met een gerust hart naar onze fysiotherapeuten. 

image-divider

Onze Fysiotherapeuten

Leon van Vlaanderen

Leon van Vlaanderen

Fysiotherapeut

Leon heeft zijn gehele leven altijd enthousiast gesport, o.a. Judo...

Lees meer
Mirella Sophia Blom

Mirella Sophia Blom

Fysiotherapeut

Mirella is sportief, zij houdt van wielrennen, paardrijden, skiën en gaat..

Lees meer